(Another Oh Hae Young) Like A Dream by BEN Lyrics

Hari ni aku menangis lagi.. kerana merindui kesseronokkan dan memori yang seronok bersama sahabat2 baru aku masa kat kolej.. betapa seronoknya dapat berkenalan dengan orang baru. Walaupun kebanyakkannya memori yang teruk. Tapi aku tetap rasa keseronokkan.
hehehe sebenarnya aku bukannya minat sangat kyungsoo oppa tapi boleh la ahahaha lol aq paling minat sehun dan lay sebenarnya sedih la exo tak buat konsert lagi dah lima tahun bersama macam2 dugaan yg mereka harungi bersama exol kitorang tetap sokong korang exo sayang korang sangat2 teringin nak jumpa depan dan cakap I love uolls forever ..
thank you guys for making my dream come true to meet exo member although I just meet kyungsoo only but I meet friendly ppl there thank you for giving me such experience I will cherish it well I hope that the promise we made next year will come true I try my best to fulfill that promise!!!
hmm dia ni selalu ade bila aku xde sesiapa nak bergantung.. dia terima je aq dari sem 01 .. tak banyak songeh malah dia jaga aq walaupun dia tak kenal aq ..x rapat sangat ngan aku.. nape dia baik sangat.. dia tak sombong dan cool.. malah dia hormat aku macam kawan dia hehehe. kerana kebaikan dia lah aku jatuh hati kat dia.. kawan aku suruh confess klau sukakan dia.. masalahnya aku xkan jumpa dia lagi.. cinta tu tinggal harapan je.. teringat pulak waktu kitorang ngan geng dia jalan2 pastu lalu kawasan anjing aku plak x prasan ade anjing dia pergi belakang aku protect aku so sweet.. untung siapa jadi makwe dia huhu..semua kawan dia tahu aku suka dia kecuali dia.. macam mane dia boleh cool ngan aku hmm jatuh hati.. 👉👈😍